Onder de naam Armand Van Snick is hij geboren te Denderleeuw op 21 oktober 1965. (Belgie)


Als jonge kerel geinspireerd door muziek kocht hij op 18 jarige leeftijd zijn eerste keyboard (Yamaha) en zang en geluidsinstallatie.

De muziekmicrobe had hem meteen te pakken, en na een aantal jaren van omzwervingen in de muziekwereld als solo muzikant, beslist hij op aanraden van zijn echtgenote, kinderen, familie en vrienden zijn muzikale carriere meer naar de voorgrond te brengen als zanger

Op 10 juni 2007 is het dan zover, en brengt hij zijn eerste SOLO LIVE ON TAPE optreden (debuut) tijdens de jaarlijkse kermis in zijn geboortestreek, de mensen waren enorm  enthousiast

Het kon dan ook niet uitblijven voor een éérste Full CD die hij in eigen beheer met de toepasselijke titel ” 12 Songs To Remember” opnam in de studio van vriend en collega Dirk Renders SURPRISE RECORDING in Geraardsbergen.
Waarop hij nummers zingt van o.a.: Helmut Lotti (Catharina), Tom Jones (Green Grass of Home), Elvis Presley (My Boy & Teddy Bear), enz…

Op 21/10/2007 doet hij mee aan de zangwedstrijd “De Kristallen Stem” georganiseerd door Radio P.R.O.S. uit Heldergem,waar hij als TWEEDE eindigde uit 10 finalisten, met lovende kritiek van de jury.

Die zelfde dag brengt hij zijn eerste Nederlandstalig single uit “ Ik ben zo verliefd”, een cover van “Roy Black - Du bist nicht allein” aangepast met een eigen zelf geschreven Nederlandstalige tekst, gevolgd door nog twee prachtige cover nummers: Rob De Nijs“Hou me vast “(DANCE VERSIE) & Garry Hagger “Het Allermooiste”

 

In 2009 krijgt hij bezoek uit Australie van Eddy & Will, Deze twee spilfiguren van Outback TV zijn 2 reporters from the land down under. Zij vlogen naar Europa op zoek naar dé showbizz- en mediaverschijnselen van hun tegenvoeters.

Deze aflevering was te zien op JIM TV.

In 2009 brengt hij zijn 2de album op de markt  in eigen beheer onder het platenlabel “BAMBAJA” met als  toepasselijke titel “Dans met mij” terug in samenwerking met Suprrise Recording Studio in Geraardsbergen

Met maar liefst 25 nummers inclu. Bonustrack “Witte Kerstmis/White Christmas”.

Met liedjes van o.a: Helmut Lotti (Time to swing), Ccr (Bad moon rising), Will Tura (Hemelsblauw), Jo Vally (Mooi is het leven), Elvis Presley (Moody Blue), Willy Sommers (laat de zon in je hart), enz…

 

Ook 2011 brengt hij een nieuw album op de markt “Vurige Liefde” een tribute voor Elvis Presley, maar dit keer niet in het Engels maar in het Nederlands (uitsluitend de 2 Bonustracks “ Welcome to my world” &” Can’t help falling in love”).

De nederlandstalige vertaling van deze teksten zijn door Armando zelf geschreven en de muziek werd opgenomen in  Studio 74 Records bij vriend en collega Benny Bulté in Liedekerke

Het album werd uitgebracht onder het SCORPION label , een productie van D&V.

Op dit album vind je o.a “Marguerita”, “Viva Las Vegas”,” Ik kan het niet geloven”,”M’n Vurige Liefde”, “Nu en voor eeuwig”, enz…..

 

In Augustus 2013 brengt hij opnieuw een single uit deze keer een eigen compositie “Ik ben verliefd als ik in jouw ogen kijk”.

Tekst  en muziek zijn van zijn hand en werd uitgebracht in eigen beheer

Ook werd er een videoclip opgenomen van dit nummer

Het nummer stond in de Nederlandse TOP 1000 op Tv Oranje (Nederland) op de 64 plaats.

 

Op 2 Februari  2014 brengt  Armando de single “Hetgeen je niet krijgen kan” uit in een heel nieuw arragement, een cover van de keizer van het Vlaamse lied Will Tura

Met  goedkeuring van Jean Kluger  (Producer van Will Tura) mocht hij dit nummer opnieuw uitbrengen  zowel op single als op videoclip, deze stond ook in de Nederlandse TOP 1000 van TV ORANJE op de 14 de plaats.

 

Op 30 Juli 2015 verscheen de nieuwe full-cd van Armando. De titel van het album ‘Muziek is mijn passie’ is absoluut van toepassing op Armando hij verwierf al heel wat bekendheid door zijn vele optredens en zijn vorige singles en albums die vooral een goede beurt maakten bij de vele lokale radio’s.

Zijn nieuwe cd bevat 18 liedjes in diverse genres met een hele rits van bekende hits o.a “Anita”, “Hetgeen je niet krijgen kan”, “In the still of the night”, “La Melodia” enz…

Opmerkelijk zijn ook de liedjes die de artiest zelf schreef o.a “Afscheid” & “Ik ben verliefd als ik in jouw mooie ogen kijk” en waarvan hij zowel de muziek, tekst en arrangementen maakte, waarmee hij bewijst een all-round zanger-muzikant en componist te zijn.

Het album wordt verdeeld door D & V en is ook verkrijgbaar op alle belangrijke internet-portals, waaronder iTunes, Spotify enz…..

 

Naar aanloop van Valentijn brengt Armando op 15 januari 2016 zijn nieuwste single uit met als titel “Kom in m’n armen en dans met mij”

Een prachtige Nederlandstalige cover van Julio Iglesias (No vengo ni voy) de tekst is volledig door hem zelf geschreven, en is ook een productie en uitgegeven door D & V.

ook verkrijgbaar op alle belangrijke internet-portals, waaronder iTunes, Spotify enz…..

 

In januari 2019 brengt Armando een nieuwe single uit ‘L.I.E.F.’ is de titel van de nieuwe single. 

Het liedje klinkt meteen bekend in de oren daar het een cover is van de wereldhit ‘L.O.V.E.’ van Nat King Cole.

Als extraatje voegde Armando er ook een b-nummer bij met ‘Wordt gauw beter schat’

De Nederlandstalige tekst werd geschreven door Jos van Meer,  die ondertussen al ruimschoots zijn sporen verdiende als succesvolle tekstschrijver.

Voor Armando is muziek altijd al een passie geweest,  hetgeen niet verwonderlijk is doordat hij uit een heel muzikale familie komt.    Momenteel werkt hij aan een nieuw album waarop er naast een aantal covers ook eigen composities zullen staan. 2019 wordt dus een druk muzikaal jaar voor Armando die binnenkort ook een uitgebreide promotour doet.

Zijn nieuwe single ‘L.I.E.F.’ werd uitgebracht door D & V en is ondertussen verkrijgbaar bij alle belangrijke internet portals.

 

 Met zijn warme prachtige stem brengt Armando zijn publiek steeds weer in de juiste stemming.
Ook als muzikant weet hij steeds zijn publiek te ontroeren, te bekoren en te amuseren, en is een veel gevraagde Artiest voor een geslaagd evenement

Laat u verrassen door deze artiest die uw programma een andere dimensie geeft. Klasse, kwaliteit, en een prachtige, warme stem sympathieke uitstraling, zijn jarenlange podiumervaring als muzikant & DJ, en het betrekken van het publiek met zijn performance verheugen elke organisator.